Cégünk 1989 óta foglalkozik sport-, és szabadidő ruházati termékek importjával és kereskedelmi forgalmazásával.

Számunkra alapvetően fontos tényező a forgalmazott termékekre vonatkozóan, hogy az ár-érték viszony optimális mértékű legyen. Ez azt jelenti, hogy a kifizetett árért magas minőségű termékkel várjuk vevőinket.

Hazánkban egyre népszerűbbé vált a szabadidő természetben való eltöltése, és így vált egyre szükségesebbé a hozzá való felszerelések beszerzésének lehetősége. Kirándulás, túrázás, vadvízi evezés, vagy síelés. Mind-mind egy lehetőség a természetben való aktív kikapcsolódásra. Ezért az egyszerű kirándulástól, egészen az extrém sportig, fontos a megfelelő ruházat, ami a legmostohább körülmények között is komfortérzetet biztosít viselőjének. Persze nem kell mindig szélsőséges körülményekre gondolni, de a természetben a “talán jó lesz” könnyen elrontja a legszebb kirándulást is. Nincs kellemetlenebb, mint egy átázott kabát vagy egy ránk izzadt nadrág.

Szakmai hátterünket főleg a túraruházattal való kereskedelem adja, de mi magunk is természetjárók, sportkedvelők, és túrázók, vagyunk, éppen ezért tudunk segíteni a megfelelő ruházat kiválasztásában, és hasznos tanácsokkal is ellátjuk kedves vevőinket.

Termékeinket, profi túravezetők, síoktatók tesztelik, és természetesen mi magunk is használjuk, de hogy ne csak a szabadidőnk teljen kellemesen és kényelmesen, ezért választékunkban megtalálhatóak az utcai használatra tervezett divatos termékek is.

Szeretettel várunk mindenkit, aki a úgy érzi, hogy szüksége van profi ruházatra, szabadidejének kellemes eltöltéséhez.