Storm Shell 10.10.

Ultrakönnyű, softshell technológia, könnyű mozgást biztosít. Magas lélegzőképesség EXOTHERM membrán felhasználásával. A vékony microfleece bélés a nedvességet nem a bőr irányába, hanem kifelé engedi. Jó szélállóképesség.

83% Polyester, 5% Spandex, 12% Polyurethan
Vízállóság : 10.000 mm
Lélegzőképesség : 10.000 gr/m2/24h

tres-tex-membrane

Tres-Tex

Tres-Tex, Waterproof fabric
Vízlepergető, szélálló, lélegző anyag mely jellemző a legtöbb professzionális TRESPASS termékre, köszönhető mind az alapanyagnak, mind az egyedi külső kezelésnek. A bélés anyaga lehetővé teszi, hogy a nedvesség ne a bőr irányába, hanem kifelé terjedjen.

SoftShell

Különleges időjárási viszonyokra tervezve!
Új technológiai fogalom, könnyű, rugalmas anyag, mely követi az energikus mozgást. A nedvességet kifelé engedi, szárítási ideje gyors, így állandó viseletet biztosít minden esetben.

Taped Seams

Hegesztett varratok.
Lehetővé teszik, hogy a test száraz és meleg maradjon.

Water Repellent Zips

Különleges fejlesztésű cippzár, amely a nedvességet távol tartja a ruha belsejétől. Ez a speciális kiképzésű cippzár, a plasztik bevonatú fogaknak köszönheti ezt a tulajdonságát, mely védőréteget képez mind a cippzár külső rétege, mind a fogak között.

recco1

RECCO

A RECCO Rescue System fejlett radar technológiás rendszer amely az áldozat gyors és sikeres megtalálását segíti a hegyi lavina veszély esetén. A RECCO egy passzív rendszer, ami azt jelenti hogy a szerkezetnek nincs szüksége erőforrásra, tehát nem kell azt ki vagy bekapcsolni.

ICEMAX

Vízállóság: 1.500 mm
Vízhatlan termék, műszálas alapanyagból.

ICE TECH

Az ICE TECH vízálló, szélálló lélegző anyag, hegesztett varratokkal. A kényelem érzeten kívül ellenálló szélnek, esőnek, hóesésnek.

Vízállóság:
3 000 mm/3 000 MVP
3 000 mm/5 000 MVP
8 000 mm/5 000 MVP

ICE PRO 3-LAYER

A 3 rétegű ICE PRO alapanyag a külső és belső réteg között lévő membrán rétegeknek köszönhetően megbízható viseletet biztosít szélsőséges időjárási viszonyok között, a testet szárazon és melegen tartja.

Vízállóság :10 000 mm/5 000 MVP